Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2250g662kcal12.6g119.2g4.5g42.7g
Atria sika-nauta jauheliha 23%1125g3038kcal191.3g0g258.8g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g18g67kcal2.3g11.2g1.3g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g203g1823kcal0g0g202.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8244g11587kcal434.6g328.4g937.2g107.6g
Valittu annoskoko4122g5793kcal217.3g164.2g468.6g53.8g
Annoskoko puolitettuna2061g2897kcal108.7g82.1g234.3g26.9g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650