Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.2g0.5g4.7g
Atria sika-nauta jauheliha 23%125g338kcal21.3g0g28.8g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2g7.4kcal0.3g1.2g0.1g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana916g1287kcal48.4g36.4g104g11.8g
Valittu annoskoko458g644kcal24.2g18.2g52g5.9g
Annoskoko puolitettuna229g322kcal12.1g9.1g26g3g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650