Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 2500g735kcal14g132.5g5g47.5g
Atria sika-nauta jauheliha 23%1250g3375kcal212.5g0g287.5g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g20g74kcal2.6g12.4g1.4g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g225g2025kcal0g0g225g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9160g12874kcal482.8g365g1041.2g119.8g
Valittu annoskoko4580g6437kcal241.4g182.5g520.6g59.9g
Annoskoko puolitettuna2290g3219kcal120.7g91.3g260.3g30g
Arvot/100g100g141kcal5.3g4g11.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650