Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ruohosipuli | 48g | 11kcal | 0.7g | 0.8g | 0.3g | 1.2g | |
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä | 152g | 455kcal | 27.4g | 1.8g | 38g | 0g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 290g | 58kcal | 1.7g | 11g | 0.9g | 4.1g | |
Valkosipuli | 4g | 4.3kcal | 0.3g | 0.7g | 0g | 0.1g | |
Basilika, tuore | 4g | 1.1kcal | 0.1g | 0g | 0g | 0.1g | |
Parmeggiano reggiano juusto (Pirkka parhaat), annos 10g | 76g | 298kcal | 25.1g | 0g | 21.6g | 0g | |
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g | 6g | 5.7kcal | 0.1g | 1.1g | 0g | 0g | |
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty | 496g | 694kcal | 25.6g | 138.7g | 3.4g | 16.9g | |
Annoskoko tuplana | 2152g | 3054kcal | 162g | 308.2g | 128.4g | 44.8g | |
Valittu annoskoko | 1076g | 1527kcal | 81g | 154.1g | 64.2g | 22.4g | |
Annoskoko puolitettuna | 538g | 764kcal | 40.5g | 77.1g | 32.1g | 11.2g | |
Arvot/100g | 100g | 142kcal | 7.5g | 14.3g | 6g | 2.1g |