Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ruohosipuli | 120g | 27kcal | 1.7g | 2g | 0.7g | 2.9g | |
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä | 380g | 1137kcal | 68.4g | 4.6g | 95g | 0g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 725g | 145kcal | 4.3g | 27.5g | 2.2g | 10.1g | |
Valkosipuli | 10g | 11kcal | 0.8g | 1.6g | 0.1g | 0.2g | |
Basilika, tuore | 10g | 2.7kcal | 0.3g | 0.1g | 0.1g | 0.2g | |
Parmeggiano reggiano juusto (Pirkka parhaat), annos 10g | 190g | 745kcal | 62.7g | 0g | 54g | 0g | |
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g | 15g | 14kcal | 0.2g | 2.7g | 0g | 0g | |
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty | 1240g | 1736kcal | 64g | 346.7g | 8.4g | 42.2g | |
Annoskoko tuplana | 5380g | 7634kcal | 404.8g | 770.4g | 321g | 111.2g | |
Valittu annoskoko | 2690g | 3817kcal | 202.4g | 385.2g | 160.5g | 55.6g | |
Annoskoko puolitettuna | 1345g | 1909kcal | 101.2g | 192.6g | 80.3g | 27.8g | |
Arvot/100g | 100g | 142kcal | 7.5g | 14.3g | 6g | 2.1g |