Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)641g115kcal11.5g11.5g1.9g12.8g
Keräkaali, 100g160g38kcal1.9g5.4g0.3g3.4g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g45g54kcal1.1g2.7g4g0.7g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)641g256kcal7g46.1g3.2g9g
Vesi1121g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g256g72kcal1.5g15.2g0.5g6.4g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g16g119kcal0g0g13.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 96g217kcal15.4g0.5g17.3g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g144g507kcal28.8g0.7g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g2931kcal136.4g203.8g167.4g67.4g
Valittu annoskoko3216g1466kcal68.2g101.9g83.7g33.7g
Annoskoko puolitettuna1608g733kcal34.1g51g41.9g16.9g
Arvot/100g100g46kcal2.1g3.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430345