Hapankaali-chorizokeitto

Pilko sipulit, porkkanat ja valkokaali mahdollisimman pieneksi.

Kuullota niitä halutessasi kattilassa.

Lisää joukkoon tomaattimurska, kasvisliemi, hapankaali, vesi ja sokeri.

(Sokeri pyöristää tomaatin metallista makua.

Keitä keitto lähes kypsäksi ja lisää chorizomakkarat.

Mausta halutessasi esimerkiksi chilillä ja suolalla.

Jos valitset yrttisen tomaattimurskan ja valkosipulisen hapankaalin, keiton mausteet ovat kohdallaan ilman lisämausteita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali (Rasilainen)721g130kcal13g13g2.2g14.4g
Keräkaali, 100g180g43kcal2.2g6.1g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g51g61kcal1.3g3g4.5g0.8g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)721g288kcal7.9g51.9g3.6g10.1g
Vesi1261g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g288g81kcal1.7g17.2g0.6g7.2g
Juokseva kasvisöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g18g133kcal0g0g14.8g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 108g245kcal17.3g0.5g19.5g0g
Chorizo makkara (Pirkka), annos 100g162g571kcal32.4g0.8g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7236g3297kcal154g229.6g188.8g75.6g
Valittu annoskoko3618g1649kcal77g114.8g94.4g37.8g
Annoskoko puolitettuna1809g824kcal38.5g57.4g47.2g18.9g
Arvot/100g100g46kcal2.1g3.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430345