JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g67g20kcal0.7g4g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g27g24kcal1.3g4g0.3g0.1g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Basilika, tuore 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.1g1.5kcal0g0.2g0.1g0.2g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana211g131kcal4.8g24g1.2g1.8g
Valittu annoskoko106g66kcal2.4g12g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna53g33kcal1.2g6g0.3g0.5g
Arvot/100g100g62kcal2.3g11.4g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382