JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g717g215kcal7.2g43g1.4g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g287g258kcal14.3g43g2.9g1.1g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.4g0.3g1g
Basilika, tuore 12g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g12g16kcal0.4g2.5g0.7g1.7g
Timjami 12g34kcal1.1g3.2g0.9g4.4g
Sokeri 29g116kcal0g28.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g1396kcal54.6g257.4g12.8g18g
Valittu annoskoko1128g698kcal27.3g128.7g6.4g9g
Annoskoko puolitettuna564g349kcal13.7g64.4g3.2g4.5g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382