JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g75g22kcal0.7g4.5g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g30g27kcal1.5g4.5g0.3g0.1g
Valkosipuli 4.7g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.2g1.6kcal0g0.3g0.1g0.2g
Timjami 1.2g3.5kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g145kcal5.4g27g1.2g2g
Valittu annoskoko117g73kcal2.7g13.5g0.6g1g
Annoskoko puolitettuna59g36kcal1.4g6.8g0.3g0.5g
Arvot/100g100g62kcal2.3g11.5g0.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382