JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g836g251kcal8.4g50.2g1.7g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g335g301kcal16.7g50.2g3.3g1.3g
Valkosipuli 53g57kcal4.2g8.6g0.3g1.1g
Basilika, tuore 14g3.8kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g14g18kcal0.4g2.9g0.8g2g
Timjami 14g39kcal1.3g3.8g1g5.2g
Sokeri 34g136kcal0g33.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.8g7.8kcal0.3g1.1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2632g1629kcal63.4g300.6g14.6g21g
Valittu annoskoko1316g815kcal31.7g150.3g7.3g10.5g
Annoskoko puolitettuna658g407kcal15.9g75.2g3.7g5.3g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382