JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g90g27kcal0.9g5.4g0.2g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g36g32kcal1.8g5.4g0.4g0.1g
Valkosipuli 5.7g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Basilika, tuore 1.5g0.4kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.5g2kcal0g0.3g0.1g0.2g
Timjami 1.5g4.2kcal0.1g0.4g0.1g0.6g
Sokeri 3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g175kcal6.4g32.2g1.6g2.2g
Valittu annoskoko141g87kcal3.2g16.1g0.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna71g44kcal1.6g8.1g0.4g0.6g
Arvot/100g100g62kcal2.3g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382