JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g956g287kcal9.6g57.4g1.9g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g382g344kcal19.1g57.4g3.8g1.5g
Valkosipuli 61g66kcal4.8g9.9g0.4g1.3g
Basilika, tuore 16g4.3kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g16g21kcal0.5g3.3g1g2.2g
Timjami 16g45kcal1.4g4.3g1.2g5.9g
Sokeri 38g155kcal0g38.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g1862kcal72.4g343.8g17g24g
Valittu annoskoko1504g931kcal36.2g171.9g8.5g12g
Annoskoko puolitettuna752g465kcal18.1g86g4.3g6g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382