JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g105g31kcal1g6.3g0.2g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g42g38kcal2.1g6.3g0.4g0.2g
Valkosipuli 6.6g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Basilika, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.7g2.3kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Timjami 1.7g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g204kcal8g37.8g1.6g2.4g
Valittu annoskoko164g102kcal4g18.9g0.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna82g51kcal2g9.5g0.4g0.6g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.5g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382