JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1075g323kcal10.8g64.5g2.2g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g430g387kcal21.5g64.5g4.3g1.7g
Valkosipuli 68g74kcal5.4g11.1g0.4g1.4g
Basilika, tuore 18g4.9kcal0.6g0.2g0.1g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g18g24kcal0.5g3.8g1.1g2.5g
Timjami 18g51kcal1.6g4.8g1.3g6.6g
Sokeri 43g175kcal0g43g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g2095kcal81.6g386.6g19g26.8g
Valittu annoskoko1692g1047kcal40.8g193.3g9.5g13.4g
Annoskoko puolitettuna846g524kcal20.4g96.7g4.8g6.7g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382