JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1200g360kcal12g72g2.4g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g480g432kcal24g72g4.8g1.9g
Valkosipuli 76g82kcal6g12.4g0.5g1.6g
Basilika, tuore 20g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g20g26kcal0.6g4.2g1.2g2.8g
Timjami 20g57kcal1.8g5.4g1.5g7.4g
Sokeri 48g195kcal0g48g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3776g2337kcal90.8g431.4g21.4g30.2g
Valittu annoskoko1888g1168kcal45.4g215.7g10.7g15.1g
Annoskoko puolitettuna944g584kcal22.7g107.9g5.4g7.6g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382