JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g134g40kcal1.3g8.1g0.3g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g54g48kcal2.7g8.1g0.5g0.2g
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Basilika, tuore 2.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g2.2g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.3g
Timjami 2.2g6.3kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Sokeri 5.4g22kcal0g5.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana423g262kcal10.2g48.6g2.4g3.2g
Valittu annoskoko211g131kcal5.1g24.3g1.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna106g65kcal2.6g12.2g0.6g0.8g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.5g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382