JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g15g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g6g5.4kcal0.3g0.9g0.1g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g29kcal1g5.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko23g15kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.3g1.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g63kcal2.2g12.1g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382