JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g22g6.7kcal0.2g1.3g0g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g9g8.1kcal0.4g1.3g0.1g0g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g44kcal1.4g7.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko35g22kcal0.7g3.9g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g11kcal0.4g2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g62kcal2g11g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382