JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g239g72kcal2.4g14.3g0.5g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g96g86kcal4.8g14.3g1g0.4g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Basilika, tuore 4g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4g5.2kcal0.1g0.8g0.2g0.6g
Timjami 4g11kcal0.4g1.1g0.3g1.5g
Sokeri 10g39kcal0g9.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g465kcal18.2g85.6g4.2g6.2g
Valittu annoskoko376g233kcal9.1g42.8g2.1g3.1g
Annoskoko puolitettuna188g116kcal4.6g21.4g1.1g1.6g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382