JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g2400g720kcal24g144g4.8g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g960g864kcal48g144g9.6g3.8g
Valkosipuli 152g165kcal12g24.8g0.9g3.2g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g40g52kcal1.2g8.4g2.4g5.6g
Timjami 40g113kcal3.6g10.8g3g14.8g
Sokeri 96g390kcal0g95.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7552g4674kcal181.8g862.8g42.6g60.2g
Valittu annoskoko3776g2337kcal90.9g431.4g21.3g30.1g
Annoskoko puolitettuna1888g1169kcal45.5g215.7g10.7g15.1g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382