JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g299g90kcal3g17.9g0.6g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g120g108kcal6g17.9g1.2g0.5g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Basilika, tuore 5g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g5g6.5kcal0.1g1g0.3g0.7g
Timjami 5g14kcal0.5g1.3g0.4g1.8g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g582kcal22.8g107.2g5.2g7.6g
Valittu annoskoko470g291kcal11.4g53.6g2.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna235g146kcal5.7g26.8g1.3g1.9g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382