JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g359g108kcal3.6g21.5g0.7g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g143g129kcal7.2g21.5g1.4g0.6g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Basilika, tuore 6g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g6g7.8kcal0.2g1.3g0.4g0.8g
Timjami 6g17kcal0.5g1.6g0.4g2.2g
Sokeri 14g58kcal0g14.3g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.3kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g698kcal27.2g129g6g9g
Valittu annoskoko564g349kcal13.6g64.5g3g4.5g
Annoskoko puolitettuna282g175kcal6.8g32.3g1.5g2.3g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382