JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g37g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g15g13kcal0.7g2.2g0.1g0.1g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g73kcal2.8g13.2g0.4g0.8g
Valittu annoskoko59g36kcal1.4g6.6g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal0.7g3.3g0.1g0.2g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.3g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382