JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g38g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g15g14kcal0.8g2.3g0.2g0.1g
Valkosipuli 2.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.6g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g73kcal3g13.4g0.6g0.8g
Valittu annoskoko59g37kcal1.5g6.7g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna30g18kcal0.8g3.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g62kcal2.5g11.4g0.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382