JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g418g126kcal4.2g25.1g0.8g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g167g151kcal8.4g25.1g1.7g0.7g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Basilika, tuore 7g1.9kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g7g9kcal0.2g1.5g0.4g1g
Timjami 7g20kcal0.6g1.9g0.5g2.6g
Sokeri 17g68kcal0g16.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g815kcal31.8g150.4g7.4g10.8g
Valittu annoskoko658g407kcal15.9g75.2g3.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna329g204kcal8g37.6g1.9g2.7g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382