JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g45g13kcal0.4g2.7g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g18g16kcal0.9g2.7g0.2g0.1g
Valkosipuli 2.8g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Basilika, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Timjami 0.7g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Sokeri 1.8g7.3kcal0g1.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g87kcal3.2g16.4g0.8g1.2g
Valittu annoskoko70g44kcal1.6g8.2g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna35g22kcal0.8g4.1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g62kcal2.3g11.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382