JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g478g143kcal4.8g28.7g1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g191g172kcal9.6g28.7g1.9g0.8g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g8g10kcal0.2g1.7g0.5g1.1g
Timjami 8g23kcal0.7g2.1g0.6g2.9g
Sokeri 19g78kcal0g19.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1504g931kcal36.2g171.8g8.8g11.8g
Valittu annoskoko752g466kcal18.1g85.9g4.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna376g233kcal9.1g43g2.2g3g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382