JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g52g16kcal0.5g3.1g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g21g19kcal1g3.1g0.2g0.1g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Basilika, tuore 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.9g1.1kcal0g0.2g0.1g0.1g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Sokeri 2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g102kcal3.8g18.6g1g1.2g
Valittu annoskoko82g51kcal1.9g9.3g0.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna41g26kcal1g4.7g0.3g0.3g
Arvot/100g100g62kcal2.3g11.3g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382