JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g538g161kcal5.4g32.3g1.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g215g194kcal10.8g32.3g2.2g0.9g
Valkosipuli 34g37kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Basilika, tuore 9g2.4kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g9g12kcal0.3g1.9g0.5g1.3g
Timjami 9g25kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Sokeri 22g87kcal0g21.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1047kcal41g193.6g9.8g13.6g
Valittu annoskoko846g524kcal20.5g96.8g4.9g6.8g
Annoskoko puolitettuna423g262kcal10.3g48.4g2.5g3.4g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382