JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g60g18kcal0.6g3.6g0.1g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g24g22kcal1.2g3.6g0.2g0.1g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1g1.3kcal0g0.2g0.1g0.1g
Timjami 1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g116kcal4.4g21.6g1g1.6g
Valittu annoskoko94g58kcal2.2g10.8g0.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna47g29kcal1.1g5.4g0.3g0.4g
Arvot/100g100g62kcal2.3g11.5g0.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382