Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 451g173kcal4.5g31.1g0.9g11.3g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 125g402kcal33.5g0g30g0g
Riisi, keitetty, suolaa 188g257kcal4.6g56.8g0.5g1.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g125g313kcal23.8g0g27.6g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g125g150kcal4.3g4.5g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2180g2681kcal143.6g204.4g143.2g27.4g
Valittu annoskoko1090g1341kcal71.8g102.2g71.6g13.7g
Annoskoko puolitettuna545g670kcal35.9g51.1g35.8g6.9g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059