Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 541g208kcal5.4g37.3g1.1g13.5g
Peruna, keskikokoinen 60g90g54kcal1.4g11.7g0.1g0.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 150g482kcal40.2g0g36g0g
Riisi, keitetty, suolaa 226g309kcal5.5g68.2g0.6g2.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g150g376kcal28.6g0g33.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g150g180kcal5.1g5.4g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2616g3218kcal172.4g245.2g171.8g32.8g
Valittu annoskoko1308g1609kcal86.2g122.6g85.9g16.4g
Annoskoko puolitettuna654g805kcal43.1g61.3g43g8.2g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059