Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 720g276kcal7.2g49.7g1.4g18g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g641kcal53.5g0g47.9g0g
Riisi, keitetty, suolaa 300g411kcal7.3g90.7g0.8g2.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g200g500kcal38g0.1g44g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g200g240kcal6.8g7.2g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3480g4280kcal229.2g326.6g228.4g43.8g
Valittu annoskoko1740g2140kcal114.6g163.3g114.2g21.9g
Annoskoko puolitettuna870g1070kcal57.3g81.7g57.1g11g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059