Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 722g277kcal7.2g49.8g1.4g18g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 201g643kcal53.7g0g48g0g
Riisi, keitetty, suolaa 301g412kcal7.3g90.9g0.8g2.8g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g201g501kcal38.1g0.1g44.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g201g241kcal6.8g7.2g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3488g4291kcal229.8g327.2g228.8g43.8g
Valittu annoskoko1744g2145kcal114.9g163.6g114.4g21.9g
Annoskoko puolitettuna872g1073kcal57.5g81.8g57.2g11g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059