Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 902g346kcal9g62.2g1.8g22.6g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 251g803kcal67.1g0g60g0g
Riisi, keitetty, suolaa 376g515kcal9.1g113.7g1.1g3.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g251g626kcal47.6g0.1g55.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g251g301kcal8.5g9g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4360g5363kcal287.2g409g286.6g55g
Valittu annoskoko2180g2682kcal143.6g204.5g143.3g27.5g
Annoskoko puolitettuna1090g1341kcal71.8g102.3g71.7g13.8g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059