Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 180g69kcal1.8g12.4g0.4g4.5g
Peruna, keskikokoinen 60g30g18kcal0.4g3.9g0g0.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 50g160kcal13.4g0g12g0g
Riisi, keitetty, suolaa 75g103kcal1.8g22.7g0.2g0.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g50g125kcal9.5g0g11g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g50g60kcal1.7g1.8g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1070kcal57.2g81.6g57.2g11g
Valittu annoskoko435g535kcal28.6g40.8g28.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna218g268kcal14.3g20.4g14.3g2.8g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059