Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 271g104kcal2.7g18.7g0.5g6.8g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.9g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 75g241kcal20.1g0g18g0g
Riisi, keitetty, suolaa 113g155kcal2.7g34.1g0.3g1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g75g188kcal14.3g0g16.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g75g90kcal2.6g2.7g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1308g1609kcal86.2g122.8g85.6g16.4g
Valittu annoskoko654g805kcal43.1g61.4g42.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna327g402kcal21.6g30.7g21.4g4.1g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059