Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 361g139kcal3.6g24.9g0.7g9g
Peruna, keskikokoinen 60g60g36kcal0.9g7.8g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g24g0g
Riisi, keitetty, suolaa 150g206kcal3.7g45.5g0.4g1.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g100g251kcal19g0g22.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g100g120kcal3.4g3.6g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1744g2145kcal114.8g163.6g114.6g21.8g
Valittu annoskoko872g1073kcal57.4g81.8g57.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna436g536kcal28.7g40.9g28.7g5.5g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059