Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g300g361kcal57.1g0g15g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Tomaattimurska 601g177kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g4.5g17kcal0.6g2.8g0.3g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g1660kcal130.4g93.4g79g30.6g
Valittu annoskoko1110g830kcal65.2g46.7g39.5g15.3g
Annoskoko puolitettuna555g415kcal32.6g23.4g19.8g7.7g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070