Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g400g480kcal76g0g20g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g30g270kcal0g0g30g0g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g6g22kcal0.8g3.7g0.4g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2956g2210kcal173.4g124.2g105.4g40.6g
Valittu annoskoko1478g1105kcal86.7g62.1g52.7g20.3g
Annoskoko puolitettuna739g553kcal43.4g31.1g26.4g10.2g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070