Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g601g721kcal114.2g0g30g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g45g406kcal0g0g45.1g0g
Tomaattimurska 1202g353kcal6.7g63.7g2.4g22.8g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g9g33kcal1.2g5.6g0.6g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4440g3320kcal260.6g186.6g158.4g60.8g
Valittu annoskoko2220g1660kcal130.3g93.3g79.2g30.4g
Annoskoko puolitettuna1110g830kcal65.2g46.7g39.6g15.2g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070