Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g701g841kcal133.2g0g35g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g53g473kcal0g0g52.6g0g
Tomaattimurska 1402g412kcal7.9g74.3g2.8g26.6g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Valkosipuli 53g57kcal4.2g8.6g0.3g1.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g11g39kcal1.4g6.5g0.7g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5180g3873kcal304.2g217.8g184.6g71.2g
Valittu annoskoko2590g1936kcal152.1g108.9g92.3g35.6g
Annoskoko puolitettuna1295g968kcal76.1g54.5g46.2g17.8g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070