Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g801g961kcal152.2g0g40.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g60g541kcal0g0g60.1g0g
Tomaattimurska 1602g471kcal9g84.9g3.2g30.4g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g12g45kcal1.6g7.4g0.8g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5920g4426kcal347.2g248.8g211.4g81.2g
Valittu annoskoko2960g2213kcal173.6g124.4g105.7g40.6g
Annoskoko puolitettuna1480g1107kcal86.8g62.2g52.9g20.3g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070