Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g100g120kcal19g0g5g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.5g5.5kcal0.2g0.9g0.1g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana739g552kcal43.4g31g26.2g10.4g
Valittu annoskoko370g276kcal21.7g15.5g13.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna185g138kcal10.9g7.8g6.6g2.6g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070