Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 400g444kcal86.6g0g10.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 42g371kcal0g0g42g0g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.5g5.2kcal0.1g1.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Paprikajauhe 6g19kcal0.9g1.1g0.8g2.2g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola6.5g17kcal0.9g2.2g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g170g35kcal1g6.5g0.5g2.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)5.5g15kcal0.5g1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g2434kcal197.6g144.6g113.4g24.4g
Valittu annoskoko1130g1217kcal98.8g72.3g56.7g12.2g
Annoskoko puolitettuna565g609kcal49.4g36.2g28.4g6.1g
Arvot/100g100g108kcal8.7g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395