Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 667g740kcal144.5g0g17.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 70g619kcal0g0g70g0g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.5g8.6kcal0.3g1.9g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Paprikajauhe 10g32kcal1.5g1.8g1.3g3.7g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola11g28kcal1.5g3.7g0.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 417g318kcal7.8g64.6g0.8g4.2g
Paprika punainen 250g73kcal2.4g11.3g1g4.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g284g58kcal1.7g10.8g0.9g4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)9g26kcal0.9g1.7g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3770g4060kcal330.2g241g189.2g40.6g
Valittu annoskoko1885g2030kcal165.1g120.5g94.6g20.3g
Annoskoko puolitettuna943g1015kcal82.6g60.3g47.3g10.2g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395