Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 1068g1185kcal231.1g0g27.8g0g
Ruokaöljy keskiarvo 112g990kcal0g0g112g0g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Valkosipulijauhe, annos 3g4g14kcal0.4g3g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g137kcal4.1g28g0.5g1.4g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola17g45kcal2.4g5.9g1.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 667g508kcal12.5g103.4g1.3g6.7g
Paprika punainen 400g117kcal3.8g18g1.6g7.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g454g92kcal2.7g17.2g1.4g6.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)15g41kcal1.4g2.6g2.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6032g6496kcal528g385.2g302.6g65.2g
Valittu annoskoko3016g3248kcal264g192.6g151.3g32.6g
Annoskoko puolitettuna1508g1624kcal132g96.3g75.7g16.3g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395