Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 1201g1333kcal260g0g31.2g0g
Ruokaöljy keskiarvo 126g1114kcal0g0g126g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Valkosipulijauhe, annos 3g4.5g16kcal0.5g3.4g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.5g0.5g1.6g
Paprikajauhe 18g58kcal2.7g3.3g2.3g6.7g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola20g51kcal2.7g6.6g1.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 751g572kcal14.1g116.4g1.5g7.5g
Paprika punainen 450g132kcal4.2g20.3g1.8g8.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g511g104kcal3.1g19.4g1.5g7.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)17g46kcal1.6g3g3.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6786g7308kcal594g434g340g73.2g
Valittu annoskoko3393g3654kcal297g217g170g36.6g
Annoskoko puolitettuna1697g1827kcal148.5g108.5g85g18.3g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395