Gulassikeitto

Ainesluettelosta puuttuu meirami, jota tulee 2rkl.

Kuullota silputut sipulit osassa öljyä.

Ruskista lihasuikaleet parissa erässä öljyssä, lisää kattilaan.

Lisää vikan erän päälle jauhot ja anna ruskistua.

Huuhtele pannu vedellä (½l), että kaikki maut tulevat talteen.

Lisää mausteet ja liemiainekset.

Hauduttele pari tuntia, kunnes liha on mureaa.

Lisää kuutioidut perunat, keitä 10min.

Lisää paprikasuikaleet ja pieniksi kuutioidut tomaatit.

Jatka kypsennystä vielä 10min.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Tarjoile smetanan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 134g148kcal28.9g0g3.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 14g124kcal0g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.5g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kasvisliemijauhe,vähäsuola2.2g5.6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 83g64kcal1.6g12.9g0.2g0.8g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.3g0.2g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g57g12kcal0.3g2.2g0.2g0.8g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.8g5.1kcal0.2g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana754g812kcal66.2g48.2g38.2g8.2g
Valittu annoskoko377g406kcal33.1g24.1g19.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna189g203kcal16.6g12.1g9.6g2.1g
Arvot/100g100g108kcal8.8g6.4g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431395